Inspiratie, persoonlijke groei en geluk

Marcella Hagenaar

Marcella Hagenaar

Sinds jaar en dag ben ik als een luisterend oor en een vraagbaak voor een ieder die meer uit zichzelf wil halen. Ik heb gekozen om me te verdiepen in relaties, omdat menselijke interacties mij het meest boeien. Mijn ruime ervaring op relationeel gebied kan voor jou als een spiegel fungeren om de situatie te doen verhelderen. Ik vind het fascinerend te zien dat je in een worsteling met of zoektocht naar jezelf tot ontwikkeling kan komen. Zoals een client zegt: "Jouw spiegeling geeft mij loutering."

Met mijn gerichte en scherpzinnige vraagstelling creëer ik een helder zicht op je eigen situatie. Ik bied rust, aandacht en inlevingsvermogen naast professionaliteit en nuchterheid.

Naast relatietherapie heeft schematherapie mijn interesse gewekt. De diepgaande veranderingen in huidig gedrag zijn zo verstrekkend met deze therapie, dat ik besloten heb om dit te integreren in relatietherapie. Hierdoor kan ik partners duidelijk laten zien welke angsten en pijnen ten grondslag liggen aan relatieproblemen.

Daarnaast ben ik gefascineerd geraakt door problemen die veroorzaakt zijn door Borderline en Narcistische Persoonlijkheidsstoornissen en de behandeling daarvan met schematherapie.

Al naar gelang de vraagstelling put ik uit mijn brede kennis van schemagerichte therapie, Emotionally Focused Therapy (EFT), communicatievaardigheden, Transactionele Analyse, Voice Dialoque, meditatie en yoga. Door het volgen van studies, trainingen en workshops blijf ik me ontwikkelen op het vakgebied van zowel relatietherapie als schematherapie. Professionele literatuur en artikelen over relaties en seksualiteit vormen voor mij een grote bron van inspiratie. Bovenal leer ik van alledaagse gesprekken en intense sessies.

Marcella Hagenaar twittert onder de naam @schematherapeut.

Meer informatie over Marcella Hagenaar - Relatietherapie en schematherapie

Sorry, comments are closed for this post.