Inspiratie, persoonlijke groei en geluk

Paula Laning

Paula Laning

Paula Laning: ‘Wat zou de wereld mooi zijn als iedereen met plezier naar zijn of haar werk gaat. En ook weer met plezier naar huis natuurlijk. Als je van je droom je werk kunt maken, of door te werken je dromen kunt realiseren. Dat is mijn droom en daarom heet mijn website www.lachendnaarjewerk.nl’

Paula is coach, sparringpartner en ondernemer. En ze gelooft in een blijere wereld. Ze gelooft dat dat voor iedereen haalbaar is, een blije wereld met blije mensen. En ze weet dat het doorwerkt op de werkvloer: minder ziekteverzuim, een betere werksfeer, tevredener klanten en een bevredigende productiviteit. Dat wil toch iedereen?

Ook jij kunt je dromen realiseren, gewoon stap voor stap.

Paula? Nee, jij!

Wat heeft Paula Laning jou te bieden?
Haar gesprekken leiden tot blijere mensen. Tot een blijere jij!

Haar recept is noordelijke nuchterheid met een flinke scheut humor. Want lachen is voor iedereen gezond.

Met haar vragen helpt ze je verder. Je doet het zelf, Paula helpt je alleen op weg. Jouw weg!

In het noorden geldt “doe maar normaal”. Je hoeft niet op te vallen. Maar het màg wel. Jij ook!
Coaching kan voor iedereen een stap voorwaarts zijn. Voor ondernemers, voor leidinggevenden of medewerkers, zowel individueel als in teamverband.

Waarom zou je een coach of sparringpartner in de arm nemen?

Het leven loopt soms anders dan we zouden willen. Mensen reageren anders dan we hadden verwacht. We hebben al gauw de neiging om de ‘schuld’ bij de ander te leggen, maar wat is je eigen verantwoordelijkheid hierin? Hoe reageer je op mensen met wie je minder makkelijk om kunt gaan?

Of je merkt dat je gevangen zit in telkens dezelfde patronen. Het is handig om op de automatische piloot te vliegen. Maar je belandt soms op plaatsen en in situaties waar je niet wil zijn. Hoe kun je je losmaken van gedragingen die telkens niet werken? Door coaching kun je nieuwe manieren leren.

Een andere vorm van begeleiding is sparren. Een sparringpartner is een klankbord met kritische vragen die je zelf vaak vermijdt. Daardoor kun je leren anders te reageren, waardoor je andere reacties oproept, die veel prettiger zijn. Mensen die eerst vervelend leken blijken ook interessante kanten te hebben.

Volg Paula op twitter @PauLaLaning of Facebook (onder haar eigen naam Paula Laning)

Sorry, comments are closed for this post.