Inspiratie, persoonlijke groei en geluk

Peter Verbeek – Meebeweger

Peter Verbeek – Meebeweger

Peter Verbeek is sportinstructeur, skileraar en karateleraar. Als ervaren sporttrainer en coach heeft hij ontdekt, dat alleen fysieke training niet voldoende is. Er moet ook aandacht zijn voor het geestelijke aspect. Peter werkt behalve als spinningcoach en sporttrainer ook als coach in de verslavingszorg. Hij heeft in 2003-2004 een opleiding tot NLP coach gevolgd.

De laatste jaren is hij ook door zijn eigen ervaringen met tegenslagen in het leven tot de overtuiging gekomen dat hij nog meer naar een holistische begeleiding toe wil. Niet alleen bewegen en trainen, ook aandacht voor gezonde voeding en meditatie. Peter wil - in wielertermen - jouw knecht zijn, die je helpt op een aandachtige wijze jouw top te bereiken. Waarbij je ook geniet van de weg ernaartoe. Hij helpt als reintegratiecoach werknemers die er doorheen zitten om de draad weer op te pakken. Bedrijven kunnen hem daar ook voor inschakelen.

Om zijn missie nog meer kracht bij te zetten heeft Peter een crowdfundproject opgezet, waarmee hij voor zoveel mogelijk mensen zijn kennis en kunde in wil zetten om hen te helpen bij optimale fitheid. Fit van geest en fit van lichaam. Steun Peter's crowdfunding!

Peter Verbeek - Meebeweger sportinstructeur

Peter twittert met het profiel @Meebeweger

Sorry, comments are closed for this post.