Inspiratie, persoonlijke groei en geluk

Veel praten en multitasking

Veel praten en multitasking

Vrouwen spreken per dag een groter aantal woorden dan mannen. Op een gegeven moment zijn de woorden van mannen gewoon "op", en willen ze niet meer praten. Dat kan tot grote problemen leiden, als de vrouw dat niet begrijpt, zo leggen Barbara en Allan Pease (bekend van de boeken: "Waarom mannen altijd liegen en vrouwen altijd schoenen kopen" e.d.) uit.

Een andere merkwaardigheid van mannen is, dat ze maar één ding tegelijk kunnen. Grappig is (als je er op let) dat mannen dat ook vaak zeggen, als er van ze gevraagd wordt meerdere taken tegelijk uit te voeren.

Vrouwen en multitasking

Ik vermoed zelf dat dit komt doordat (althans volgens de Bijbel) de man een oudere versie is (zeg maar de 1.0 versie). De vrouw (versie 1.1) is later geschapen, en heeft een processor gekregen die wel multitasking kent. (geintje)

Maar feit is, dat vrouwen meer dingen tegelijk kunnen. Dit leidt er ook toe, dat vrouwen door elkaar praten, omdat ze meerdere gesprekken tegelijk kunnen volgen, en van de hak op de tak kunnen springen zonder de draad kwijt te raken. Mannen worden hier knettergek van.

Sorry, comments are closed for this post.